De werkgroepen zijn de motor van de buurt. Ieder met hun eigen focus, zijn zij diegene waardoor de buurt leeft.
Hieronder een introductie naar de werkgroepen met hun focusgebied.

Activiteiten

Liefde voor sport en bewegen, koken, spelletjes, het organiseren van activiteiten voor kind en gezin of creativiteit? Deel je passie en talent met de buurt en start bijvoorbeeld een workshop of organiseer een spelletjesmiddag!

Communicatie

Heb je nog leuke ideeën voor de website die je nu aan het lezen bent, dan is de werkgroep communicatie echt iets voor jou. Naast het verzorgen van de website, maken we ook de  ‘Majella post’, hangen de prikborden dankzij hun en beheren ze de Facebookpagina. Heb jij ook nog een leuk idee of wil je je aansluiten?

Evenementen

Denk groots! Een barbecue met de hele buurt, een zeskamp, een openluchtbioscoop. Het kan allemaal!

Techniek

Lijkt het jou leuk om samen met een groep het aanspreekpunt voor technische ‘problemen’ te zijn? Bij de werkgroep techniek ga je samenwerken met andere bewoners bij het klussen. Zo leert iedereen wat van elkaar en kan iedereen elkaar steeds verder helpen. Zo is de werkgroep nu bezig met het opknappen van een groot aantal fietsen, waar ze nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Tuinmusketiers

Met de komst van onze woongemeenschap, zijn er ook ”Tuinmusketiers” gekomen. Wij houden ons bezig met alles dat rond de flats speelt. Van het speeltuinje, tot de stoep voor de flat. En van de bomen, tot de vuilniscontainers. Wij zien deze gemeenschappelijke buitenruimte als een ”Tuin”. En wij willen er alles aan doen om deze zo uitnodigend mogelijk te maken. Dit houdt in dat wij wat zaken zullen proberen te veranderen, bijvoorbeeld het plaatsen van bloembakken! Maar ook het regelmatig een uurtje door de tuin lopen om zwerfvuil op te ruimen.

Mocht jij ideeën hebben voor de tuin, zou je een keertje willen meehelpen met opruimen, de planten wateren of wil je zelfs bij ons in de commissie?