Ons bestuur bestaat uit allemaal gemotiveerde buurtbewoners. Hieronder stellen zij zich aan je voor.

Joa Middelkoop

Voorzitter

Mijn naam is Joa Middelkoop en ben sinds 29 augustus 2016 officieel de voorzitter van onze woonvereniging.

Ik heb een zwak voor retro en vintage en begin ik spontaan te stralen van een bloemetjesjurk, een rotan tafeltje, een kleurrijk servies of een jaren 60 lamp. In mijn gezellige huisje aan de TAK kom je dit dan ook zeker tegen. In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig een museum, ga ik (meestal) graag naar de sportschool, en ben ik uiteraard te vinden in een kringloopwinkel of op een rommelmarkt.

Met verschillende creatieve diploma’s op zak ben ik nog steeds op zoek naar een baan die bij me past. Tot die tijd fiets ik met veel plezier nu 5 dagen per week naar Bol.com en werk ik daar bij de klantenservice.

Ik heb in het verleden verschillende bestuursfuncties gehad bij verschillende organisaties. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan en het lijkt me daarom erg leuk om op deze manier iets te betekenen voor de buurt. Ik kijk er erg naar uit om met z’n allen van ‘Majella Wonen’ een groot succes te maken!

Maarten Heijsen

Penningmeester

Mijn naam is Maarten Heijsen en ben in het dagelijks leven beeldtechnicus bij het bedrijf NEP World Wide in Hilversum. Dit bedrijf maakt tv programma’s, waaronder grote shows zoals The Voice of Holland. Zelf zit ik als technicus veel bij het RTL Nieuws en zorg ik dat de techniek rondom het programma goed verloopt.

Ik ben binnen Majella Wonen komen wonen, omdat ik het sociale contact binnen een buurt erg leuk vindt. Daarnaast lijkt het mij super om mensen te helpen weer hun eigen leven op te bouwen. Ik denk dat we hier allemaal veel voldoening uit kunnen halen.

Ik vervul binnen het bestuur de taak als penningmeester. Misschien niet een hele spannende taak, waar wel één die nodig is.

Tamara Koopman

Secretaris

k ben Tamara Koopman en ben momenteel op zoek naar een leuke baan als administratief, of klantenservice medewerker. Ik woon sinds juni aan de TAK en mijn oudste dochter van 14 wil hier ook graag bij mij komen wonen. Ik hou erg van muziek, spelletjes, lezen en theater. Verder verdiep ik me graag in geschiedenis, theologie en cultuur. In het bestuur vervul ik de functie van secretaris.  Ik heb ervoor gekozen om hier te komen wonen omdat ik weet hoe belangrijk je buren zijn, en hoe fijn het is om een goede buur te hebben. Hier wil ik me dan ook graag voor inzetten!

Jonathan Yeboa

Algemeen bestuurslid

Ik ben Jonathan 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Mijn vader komt uit Ghana (Kumasi) en mijn moeder komt uit het vissersdorp Spakenburg in Nederland. Ik houd van sporten, feesten, reizen en lui zijn op zijn tijd.

Ik heb mij aangemeld voor dit project omdat ik het leuk vind om te wonen in een omgeving waar mensen nauw betrokken zijn met elkaar. Ik ben ook opgegroeid in Het Groene dakhuisproject in voordorp in Utrecht. Hier heb ik veel vrienden aan over gehouden en een ontzettende leuke jeugd gehad. Ik hoop hier net zo een leuke tijd te gaan hebben! Ik ben algemeen bestuurslid. Ik zit in het bestuur omdat ik graag wil weten wat er binnen ons project speelt en mij wil inzetten voor een fijne woonomgeving.

Jojet Weiss

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Jojet en ik ben 38 jaar. Sinds een maand woon ik op TAK 86, samen met mijn 3 hondjes. Na een gesprek bij Majella wonen werd ik toegelaten tot het project. Daarna heb ik bij meerdere toelatingsgesprekken gezeten en leuke gesprekken gehad met mensen die hier nu ook wonen! Ik werk zo’n 24 uur per week bij PostNL in Nieuwegein, op het sorteercentrum. Waar ik 5 dagen per week vroeg begin, meestal 05:00 uur. Dat betekent wel dat ik elke middag vrij ben en dus tijd heb met de honden!

In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met honden en andere dieren. Ik woon alleen maar heb wel een vriendinnetje. Sommige hebben haar en/of haar bakbrommer al wel gezien. Ik kom graag in Db’s, in Oproer, Kafe Belgie en andere kleine tentjes. Ik beoefen yoga bij Yogapoint, 2 keer per week. Ik lees en kijk graag naar True Crime (maffia) en (auto) -biografieën van interessante mensen. Mijn kast staat vol met boeken en dvd’s!

Astrid Kunst

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Astrid Kunst, ik ben zangeres van beroep en ik woon met veel plezier alweer bijna 7 jaar aan de TAK. Een fijne buurt, die met de start van ons Majella Wonen naar mijn verwachting nog meer zal gaan leven!

Omdat ik het heel fijn vind om in een sociaal actieve en veilige buurt te wonen, heb ik besloten me aan te melden als algemeen bestuurslid. Samen kunnen we onze eigen buurt eigenlijk heel makkelijk levendig, schoon en veilig houden. Met een actief en enthousiast bestuur zal dat natuurlijk nog beter verlopen. Daar wil ik heel graag een steentje aan bijdragen!

Simon van Beusekom

Algemeen bestuurslid

Als trots algemeen bestuurslid, van de vereniging Majella wonen, wil ik me hierbij voorstellen; Ik ben Simon van Beusekom,  24 jaren jong en woon tegenwoordig in de gezelligste buurt van Utrecht. In het dagelijks leven werk ik als bedrijfsleider/ party manager bij de KartFabrique. Twee keer in de week ben ik aan het volleyballen en zo nu en dan een potje squashen.  Kort en bondig waar ik het grootste deel van mijn tijd mee bezig ben.

Annemarie Steutel

Algemeen bestuurslid

Ik ben Annemarie Steutel, 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit een dorpje genaamd Bathmen dichtbij Deventer. In dit dorpje woonde ik in een gedeelte waar de buren elkaar met veel dingen hielpen. Dit heb ik altijd gewaardeerd en zag dit dus ook wel zitten hier in Utrecht. Mijn hobby’s zijn gezelligheid, paardrijden en roeien. De redenen dat ik in het bestuur wil zitten van onze woonvereniging, is dat ik erg houd van organiseren en van het meedenken over verschillende kwesties.